top of page
Zoeken
  • nineligtvoet8

3D ontwerp lessen en moederbord stuk



Vandaag begon goed, het ziekenhuis had een tolk geregeld en we konden snel van start met het laatste deel van het 3d programma. De arts was wel vaak afwezig want hij had tegelijkertijd afspraken met een patiënt, maar gelukkig konden we met een andere medewerker en een tolk doorwerken.


In de tussentijd wilden we een testprint starten, om vervolgens de eerste prothese te printen op Lombok. Dit ging helaas helemaal fout. Het moederbord oververhitte weer, en toen we dit wilden oplossen schoot er opeens een vonk uit het moederbord. De printer werkte niet meer en na een aantal pogingen kwam er nog een vonk, en startte de printer niet meer op.


We hebben van alles geprobeerd, maar er komt geen stroom meer in het moederbord, deze is hoogstwaarschijnlijk doorgebrand. Omdat er in een korte tijd geen manier is om nieuwe materialen in het ziekenhuis te krijgen kunnen we dit probleem pas vanaf thuis weer oplossen.


Ondertussen zijn we gewoon doorgegaan met het onderwijsprogramma, en de arts en collegas maken goede stappen. Morgen is de laatste dag, en het moet lukken om het hele proces nog een keer samen te doorlopen. Het daadwerkelijke printen moet helaas nog een tijd wachten, maar we hebben al een goede manier bedacht om dit toch op afstand op te lossen. Wordt vervolgd..

9 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page