top of page
Zoeken
  • nineligtvoet8

Tweede dag: presentatie

Vandaag was de presentatie in het Ubron ziekenhuis. Dit is erg goed gegaan. We waren wat eerder aangekomen bij het ziekenhuis en hebben gelukkig voor de presentatie met de oplossingen die we in het hotel hadden gevonden, de printer afgemaakt.


Vervolgens zijn we naar een grote zaal gegaan. Onderweg naar de zaal waren mensen in het ziekenhuis wel verbaasd, twee westerse mensen die ineens het hele ziekenhuis doorlopen met een enorm ding .. 😉


Bij aankomst werden we weer enorm vriendelijk ontvangen door iedereen. En bij de presentatie waren veel mensen aanwezig, onder andere de directeur van het ziekenhuis, wat meer artsen en een IT medewerker. Het was dan ook bijzonder hoe geïnteresseerd, maar oprecht blij en verbaasd waren dat we de printer en onderdelen aan het ziekenhuis gratis geven.


Onder de presentatie hadden we de printer als demonstratie aangezet, maar na een paar lagen was hij alleen nog maar lucht aan t printen. Gelukkig had volgens mij niemand het door, waardoor we nog even konden doen alsof er niks aan de hand was 😉


Na de presentatie hebben we eerst stroopwafels uitgedeeld en dit vonden ze in eerste instantie best spannend. Maar toen Ika, hoofd van educatie, na het proeven zei dat het erg lekker was, wilde iedereen er toch 1tje proberen.


Erna hebben we nog een paar uur met mensen staan praten en zijn we begonnen met de les met Arbi (prothese arts in het ziekenhuis) en Dalu (prothese arts van een ander ziekenhuis, en misschien ooit in toekomst de volgende die we een printer kunnen sturen)


Na een tijdje praten met de IT medewerker van het ziekenhuis bleek dat hij zelf ook een kleine printer heeft staan voor z'n werk die lokaal in Indonesië is gemaakt maar verder precies hetzelfde is. Hij heeft verder ook een beetje verstand van de 3D programma's. Dit is echt enorm fijn, omdat als het hierna online nog doorgaat, is er iemand fysiek die verstand er van heeft.


Het was een hele bijzondere dag met veel bijzonder mensen. We zijn enorm gastvrij verwelkomd en kijken uit naar de komende dagen.






27 weergaven1 opmerking

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page