top of page
Zoeken
  • nineligtvoet8

Laatste dag


Vandaag was de laatste dag in het ziekenhuis, en de sfeer was heel goed. Arbi kwam weer later, maar dit gaf ons de tijd voor een laatste test van de problemen met het moederbord. Ondertussen was de tolk wel al aanwezig, en we veranderden onderhand de tekst zodat ze wist welke woorden (termen) niet vertaald hoefden te worden.


We kregen het moederbord opeens weer aan de praat dus we gingen proberen om per kabel te kijken welke voor problemen zorgde, maar toen we de verkeerde hadden gevonden stopte het moederbord, na wat vonken schoot alles weer aan en elke keer viel hij op een ander moment weer uit. De ene keer wel stroom in een deel en de andere keer niet. We hebben alle bevindingen opgeschreven maar werden er niet wijzer van.


Uiteindelijk zijn we gestopt en hebben we de printer helemaal netjes gemaakt voor toekomstig gebruik en voor de installatie van een nieuw moederbord die we hopelijk vanuit Nederland kunnen versturen.


Toen dokter Arbi kwam zijn we een laatste keer door het 3D programma Fusion360 heengelopen, en dit ging helemaal goed. Er waren wat kleine vragen maar hij weet nu echt wat hij moet doen. Het scannen en 3D modelleren is dus goed blijven hangen, alleen het 3D printen zelf moet nog even wachten.


We hadden alle mensen die betrokken waren bij het project gevraagd of ze deze dag nog even langs wilden komen, we hadden voor iedereen een klein cadeautje uit Nederland meegenomen (delfst blauwe dingetjes 😉) en konden zo even de tijd nemen om iedereen persoonlijk te bedanken. Iedereen reageerde heel vriendelijk, natuurlijk wel bescheiden, en het was een mooie afsluiting van een bijzondere tijd. We kregen nog een lief cadeautje mee en in de taxi kregen we gelijk nog allemaal appjes nagestuurd. Na de rit namen we ook afscheid van onze vaste taxichauffeur, waar we al veel tijd mee hadden doorgebracht, zo voelde het echt als de afsluiting hier op Lombok. Morgen gaan we met de boot naar Bali voor een paar dagen vakantie, hier vanuit vliegen we terug naar Nederland.














16 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page