top of page
Zoeken
  • nineligtvoet8

Derde en vierde dag: 3D model en scannen



Donderdag was een hectische dag. We waren er eerder dan de arts, dus we hadden nog wat tijd om de problemen met de printer op te lossen. Eerst was de printkop verstopt geraakt gedurende de presentatie. Met veel geduld en de föhn van het hotel konden we het verstopte materiaal eruit krijgen. Maar na een paar mondkapjeshouders te printen, verstopte hij weer. Gelukkig kwamen we er toen achter dat dit blijkbaar met de instellingen te maken had. Alsnog moesten we de hele printkop weer uit elkaar halen en het verstopte materiaal eruit halen.

Toen moesten we een oplossing voor de kapotte ventilator verzinnen. We zijn in onze "pauze" eerst naar het grote winkelcentrum gegaan, geen geluk. Maar wel een wasmand gevonden om de gipsafdruk op z'n plek te houden voor het scannen.

Daarna zijn we naar een straat gegaan waarbij allemaal hutjes en golfplaat huisjes blijkbaar allemaal computer winkels waren, wat erg bijzonder was om te zien, maar helaas ook daar hadden ze niet de juiste.

Uiteindelijk hebben we een tijdelijke bureauventilator gekocht. Deze werkt dus wel maar is niet echt een permanente oplossing.


Vrijdag was een korte dag, omdat dit een religieuze dag is. Wat erg opvallend was deze dag, was dat iedereen heel opgewekt was. Misschien omdat het een bijzondere dag is, misschien omdat het bijna weekend was. 😉


In ieder geval zijn we bezig geweest met scannen. Dit kan ook de reden geweest zijn dat de dokter heel opgewekt was, want hij had er duidelijk zin in. Het ging heel goed, na een keer oefenen had hij het gelijk te pakken. En nadat een andere technische medewerker het ook wou uitproberen, ging hij zelfs diegene helpen en corrigeren. In de tussentijd vertelde hij over de lokale cultuur, het eten en drinken. Wij hadden gelezen dat de locals geen alcohol drinken maar dit blijkt niet waar te zijn, en de brem (Rijstwijn) wordt ons sterk aanbevolen, dit gaan we dan ook zeker proberen.


Vandaag en morgen zijn we vrij. Vandaag wisselen we van hotel. En morgen gaan we een tour doen met onze vaste taxichauffeur.


12 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page