top of page
Zoeken
  • nineligtvoet8

Eerste dag ziekenhuis

Arbi nam ons mee naar een kleine ruimte waar we gelijk vriendelijk ontvangen werden door 5 mensen. Gedurende de dag druppelde er regelmatig wat mensen binnen die op een stoeltje kwamen zitten en kwamen bescheiden kijken met veel aandacht voor de printer.


Gelukkig was de printer die besteld was compleet en hetzelfde als diegene die we in Nederland hadden. Het in elkaar zetten en de aangepaste onderdelen plaatsen is goed gegaan. Helaas is er wel een probleem met branden van de bootloader en het inladen van de firmware. Aangezien we niet precies weten wat het probleem is, na een paar uur testen, hebben we besloten om het in het hotel met stabiel internet uit te zoeken en morgen na de presentatie proberen op te lossen. Aangezien het internet niet echt goed was en we steeds de gang van de radiologie op moesten lopen voor betere verbinding 😉

De arts is er vandaag de hele dag bij geweest en heeft al rustig de handleiding kunnen doornemen met hulp van collega's.

Als we morgen nog een tijd bezig zijn met de firmware, zal de officiële eerste lesdag mogelijk donderdag opgepakt worden.


De dag was over het algemeen redelijk ontspannen, maar wel vermoeiend. Toch hielpen het lieve indonesische snackpakketje, de Mcdonalds lunch, en de vriendelijke mensen goed mee. 😉






12 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page